Servicii

Iată cu ce vă putem ajuta:

Consultații

Medicii noștri sau opticienii ZOF îți oferă consultații medicale gratuite (cu programare) sau cu plată (în regim de urgență).
Pentru o diagnosticare exactă, medicii recurg la măsurarea precisă (computerizată) a dioptriei cu ajutorul refractometrului. Măsurarea exactă a tuturor parametrilor biologici specifici ochiului uman (refractometrie, keratometrie, rază de curbură necesară prescripției lentilelor de contact), face ca stabilirea dioptriei să fie extrem de precisă.
O importanță deosebită este acordată “fundului de ochi”, consistenței și stării țesuturilor și a tuturor elementelor ce compun ochiul uman. Biomicroscopul ajută la depistarea afecțiunilor inflamatorii, glaucom, cataractă și pe baza datelor obținute, medicul decide dacă este cazul să adopte unele măsuri terapeutice complementare corecției prin refracție.
Cu ajutorul Tonometrului se stabilește tensiunea oculară, indicator extrem de important deoarece la valori mari nedescoperite în timp se poate ajunge la formarea glaucomului care, la rândul lui, duce la pierderea vederii.
Se recomandă o verificare a tensiunii oculare cel puțin o dată la 6 luni.

Ochelari

Optica medicală ZOF îți realizează ochelarii doriți, atât confecționând lentilele recomandate de medic sau optician cât și asigurând montajul în rama care vă avantajează atât estetic cât și funcțional. ZOF oferă montarea precisă a lentilelor folosind o tehnologie avansată, asistată de calculator. Poate onora comanda în numai 15 minute, indiferent de tipul de ramă pe care se face montura:
– rame de ochelari clasice de toate tipurile;
– rame din ultimile colecții fashion;
– rame ușoare din titan;
– rame în fir sau cu șurub (“fără ramă”);

 

ZOF îți recomandă și îți pune la dispoziție lentile din material organic, tratate antireflex si durificate. Acestea reduc reflexiile iritante, asigură un contrast mai bun al imaginii, protecție împotriva razelor ultra-violete, sunt mai ușoare cu 40-60%, se șterg ușor și sunt mai rezistente la zgârieturi și lovire (nu se sparg).
De asemenea, la ZOF, în funcție de recomandarea medicului poți realiza de la lentile simple până la lentile bifocale (pentru vedere de aproape cât și de distanță), lentile progresive (pentru vedere de aproape, distanță, dar și pentru distanță intermediară (multifocale)), lentile de contact optice (cu dioptrii) sau cosmetice.

Estetică

ZOF privește în tendințe iar acestea spun faptul că avem mai multă grijă de noi și că te-ai eliberat de constrângerile corective de ordin medical și cauți și estetica în demersurile tale. Ochelarii nu mai sunt doar un mijloc prin care ne îmbunătățim vederea ci și un mijloc care contribuie la creionarea personalității noastre estetice. Nu doar vezi mai bine, mai clar ci și arăți extraordinar, este deviza noastră. În cabinetele ZOF vei găsi ultimile colecții de rame de ochelari, de la cele clasice și funcționale până la cele aparținând caselor de fashion celebre. Consilierii nostri de imagine îți stau la dispoziție oricând cu un sfat legat de tipul de ramă care te avantajează și îți scoate în evidență ceea ce tu dorești să exprimi.