Date cu Caracter Personal

Nota de informare privind confidentialitatea datelor personale gestionate de ZOF Optica Medicala

ZOF Optica Medicala in calitate de autor, proprietar, administrator al zofoptogerman.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea informarii sau contractarii de servicii stomatologice atat cu plata integral cat si subventionate, fiind  in curs de autorizare la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
In conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia vieţii private, ZOF Optica Medicala are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
ZOF Optica Medicala se obliga sa pastreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului zofoptogerman.ro prin inregistrarea ca utilizator, prin completarea formularului de consultatii online sau prin solicitarea de programare etc, asa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

 

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizata de dumneavoastra va fi considerata şi va reprezenta consimtamantul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastra personale să fie folosite de ZOF Optica Medicala în conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizaţi.
Dacă doriți ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteţi notifica oricând acest lucru prin email la: optogerman@yahoo.com.
ZOF Optica Medicala nu va distribui datele dumneavoastra personale unei terte persoane sau afiliatilor.

 

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal ZOF Optica Medicala le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

  • pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
  • pentru a vă confirma serviciile pe care le-aţi achiziţionat în sistem on-line şi a vă furniza informaţii suplimentare cu privire la aceste servicii;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare şi de marketing;
  • informaţii despre promoţii prin poşta şi telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la serviciile ZOF Optica Medicala.

 

Modificarea policitii de confidentialitate:

In cazul modificarii politicii de confidentialitate, acesta se va prezenta pe site-ul zofoptogerman.ro sectiunea Confidentialitate iar toti pacientii inregistrati pana la acel moment vor fi instiintati prin email de modificarile aparute.

Pentru alte informatii sau intrebari ne puteti contacta la adresa de email: optogerman@yahoo.com sau telefonic la numarul: 0248 213 033.